Håndarbejde

Håndarbejde hvor alle kan være med

Du behøver ingen erfaring med at strikke for at være med. Her er plads til både begyndere og øvede, der har lyst til at lære nye og gamle teknikker indenfor håndarbejde.
Vi mødes tirsdage aftener kl. 19 på Aktivitetscenter Povlsbjerg, Glentevej 39 i Vojens.
Hvordan bruger du os?Har du f.eks. brug for et godt råd, at få vist en enkel ting eller at få hjælp til at læse og forstå din opskrift? Kom, så vi sammen kan prøve at løse opgaven og få dig videre.
Har du her og nu et strikkeproblem f.eks.: Du er nået til hælen på en strømpe og ved ikke, hvordan man gør – eller du har lyst til at strikke et sjal med hul-mønster men ved ikke, hvordan man strikker huller – eller du kan være kommet til et sted i en opskrift, hvor du syntes beskrivelsen ingen mening giver. Eller du har en opskrift, men vil gerne strikke den i en størrelse, der lige passer til dine mål, her kan du få vejledning.Er du helt nybegynder, kan du også sidde og strikke og få hjælp til at slå op, når du taber en maske, skal starte på et nyt mønster m.m
Hvordan gør du? Besøg vores hjemmeside: www.aktivitetscentret-povlbjerg.dk for at se hvilke datoer og hvilke klokkeslæt, der er mulighed for at få hjælp.
Sørg for at du har god tid, så får du den bedste hjælp.
Har du fået hjælp til ét arbejde og har brug for yderligere forklaring til samme strikketøj, så få hjælp af den samme hjælper, som du brugte sidst. Alle råd er nemlig individuelle.
Husk altid at medbringe både opskrift og det arbejde, som du ønsker hjælp til.
Har du brug for hjælp til symaskine-arbejdet, er der også hjælp at hente. Tag din symaskine med og få hjælp til det arbejde, du er i gang med.
Du kan også komme uden nogen form for tilmelding for at være sammen med de andre, der har samme interesse som dig.
Vi overholder Coronareglerne.
Du er også altid velkommen til at besøge os mandage og torsdage kl. 9 – 11.30, hvor strikning er på programmet.